Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet sütőben rántott párizsit...

Lehet sütőben rántott párizsit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sütőben szeretném a rántott párizsit elkészíteni. Csinálta már valaki így? Valami praktika hogy jó legyen?

2022. jan. 8. 10:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Attól mert te nem hallottál róla még sokan esznek ilyet. 🤨🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Az ilyenektől lejovok az életről.🤯🤯🤯🤯🤯
2022. jan. 8. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

1 dl olaj 90 kcal.

Pár szelet panírozott párizsit ki lehet sütni FÉL DL olajban, de még azt se szívja fel mindet.... De legalább lesz íze a kajának!

45 kcal-ért fölösleges sütőt használni!

2022. jan. 8. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: szerintem te egy 10-es szorzóval el vagy tévedve, 1 dl olaj kalóriatartalma több, mint 800 kcal.
2022. jan. 8. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha ilyen sok párizsid van, akkor egy szeletet áldozz be a kísérlet kedvéért és döntsd el magad!

Nekem semmilyen szárazon sütögetés nem vált be ízre, sem sütőben, sem olaj nélküli fritőzben, de nem vagyunk egyformák.

2022. jan. 8. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Próbáltam panírozott dolgokat sütőben sütni. Nem ajánlom. Nekem túl száraz. Süsd serpenyőben, forró olajban, így nem szívja magába az olajat. A parizernek nem kell sok sütés. Piruljon meg mindkét oldala. 1-1 perc. Szedd ki kéztörlő papírra, azt a kevés zsiradékot felszívja. Ami marad, az minimális, de legalább jóízű.
2022. jan. 8. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Rántott dolgokat bő forró olajban kell sütni, különben már nem rántott dolgoknak hívják őket. Ez persze szarrágásnak tűnik, de gondoltam, ha már válaszolok, akkor ezt is beleveszem.

Te valószínűleg arra gondolsz, hogy bepanírozod és benyomod a tepsibe, úgy sütőben jó lesz-e. A válasz sajnos nemleges. Az íze is teljesen más, és a papír is teljesen megkeményedik, hiába spricceled be olajjal. Szinte ehetetlen, én is próbáltam már így.

2022. jan. 8. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16: én is írtam már neki...

Szájpadlásszaggató, élvezhetetlen izé lesz belőle.

2022. jan. 8. 17:47
 18/19 A kérdező kommentje:

Végül bepaniroztam és simán betettem a sütőbe, persze egy kevés zsiradékkal meglocsoltam (kókuszzsirral óvatosan meghintettem) és be a sütőbe 20 percre. 10. percben megfordítottam. Szerintem jó lett. Kicsit ropogósabb lett a panír de nekem ízlett így is, és maga a párizsi íze is jó volt, én nem igen éreztem különbséget mint mikor olajban sütöttem.

Köszönöm mindenkinek a kommenteket!

2022. jan. 8. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
6~ A kommented és a kalóriadeficit is butaság. Sültkrumpli, rántott sajt, rántott párizsi mellett fogytam hirtelenül sokat. Ráadásul úgy, hogy nem voltam deficitben. Egészséges fogyás volt, mert még az immunbetegségem is eltűnt. A szakértők is tagadják már a deficitet. Ezt nem te mondtad, de a rántott dolgok kiiktatása és démonizálása a démoni baromság.
dec. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!