A Röszti az ugyanaz mint a Tócsni?
Figyelt kérdés
Annyi különbséggel, hogy van benne
szerecsendió?
2022. jan. 4. 07:32
11/17 anonim válasza:
Attól még tényleg sokan nevezik így. (Nekem is fura volt először, én se értettem hogy miért hívják így mikor nem az.)
Itt egy csomó neve fel van sorolva, többek között a röstiburgonya, rösztike: [link]
Tehát LEHETSÉGES, hogy ugyanazt jelenti a röszti és a tócsni, leginkább attól függ hogy kivel beszél az ember. :)
12/17 anonim válasza:
Szerintem inkább abból ered a keveredés, hogy mind a kettő egy krumpliból készülő étel.
13/17 anonim válasza:
11: ezzel az erővel a párizsi szelet is rántotthús, vagy a tokány is pörkölt... :))))))
14/17 anonim válasza:
Kár belém kötnöd, többször is leírtam hogy én nem hívom így és hogy nekem is meglepő volt. Nem én találtam ki, elhiheted.
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Aki nyomja a pirosat a 11-es válaszomra, az úgy gondolja hogy nem nevezik így sokan? Vagy miért akadtok ki ennyire rám? :D
17/17 anonim válasza:
Igen, ugyan az a kettő és nem tesznek bele szerecsendiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!