Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A süteménybe rendes vajat...

A süteménybe rendes vajat (kenyérre kenhető) vagy sütédhez való margarint kell használni?

Figyelt kérdés
Több receptet is néztem,valahol azt írják,hogy margarint kell bele tenni, valahol pedig vajat. Mi nálunk az a vaj amit kenyérre kenünk,a margarin pedig amit sütéshez használunk.
2021. dec. 22. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

"De ettol meg ... a hazi sutik ritkan olyanok mint a cukraszdaban!!!"


Igen, a házi finomabb! Tipikus, hagyományos házi sütiket nem is nagyon lehet kapni cukrászdában.

Olyat veszek cukrászdában, amit én nem készítenék el otthon, pl. macaron, sok lapos torta, különleges díszes torta.

2021. dec. 22. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
18%
Minek veszel olyat? Pénzkidobás, az van csak igazán elsumákolva. Macaron sose látott mandulát, ellenben dugig nyomják mandulaízesítővel. soklapos tortát simán csinálhatsz te is, nem egy nagy durranás. A díszítés legtöbbször annyi, hogy rákenik azt a vacak fullcukros lepedőt amitől mindenkinek hányingere lesz az első falat után, és a pokolba kívánja az egészet, csak nem meri mondani. Venni kell mandulát, és saját marcipánt készíteni. Nem egy nagy trükk.
2021. dec. 22. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!