A süteménybe rendes vajat (kenyérre kenhető) vagy sütédhez való margarint kell használni?
Figyelt kérdés
Több receptet is néztem,valahol azt írják,hogy margarint kell bele tenni, valahol pedig vajat. Mi nálunk az a vaj amit kenyérre kenünk,a margarin pedig amit sütéshez használunk.2021. dec. 22. 09:46
11/12 anonim válasza:
"De ettol meg ... a hazi sutik ritkan olyanok mint a cukraszdaban!!!"
Igen, a házi finomabb! Tipikus, hagyományos házi sütiket nem is nagyon lehet kapni cukrászdában.
Olyat veszek cukrászdában, amit én nem készítenék el otthon, pl. macaron, sok lapos torta, különleges díszes torta.
12/12 anonim válasza:
Minek veszel olyat? Pénzkidobás, az van csak igazán elsumákolva. Macaron sose látott mandulát, ellenben dugig nyomják mandulaízesítővel. soklapos tortát simán csinálhatsz te is, nem egy nagy durranás. A díszítés legtöbbször annyi, hogy rákenik azt a vacak fullcukros lepedőt amitől mindenkinek hányingere lesz az első falat után, és a pokolba kívánja az egészet, csak nem meri mondani. Venni kell mandulát, és saját marcipánt készíteni. Nem egy nagy trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!