Milyen sütit tudnék sütni, ami citrusféle-, tejtermék- és cukormentes?
Figyelt kérdés
Karácsonyi húzáson abban állapodtunk meg egy közösségben, hogy nem ajándékot veszünk a másiknak, hanem sütünk, viszont akit húztam, nem fogyaszt tejtermékeket (és fogalmam sincs, hogy ez az alternatív tejekre is vonatkozik-e), illetve allergiás a citrusfélékre is. Azt szeretném, hogy mindenki tudjon belőle enni, szóval ahhoz is igazodni kell, hogy valaki eritrittel és Steviával eszik mindent cukor helyett. Na már most én nem vagyok valami profi ebben, és eddig nem igazán találtam megfelelő receptet. Tud valaki segíteni?2021. dec. 18. 11:30
11/12 anonim válasza:
ha nem fogyaszt tejterméket, akkor biztosan fogyaszt növényi tejeket
én a helyedben valamilyen linzert vagy hókiflit sütnék, vaj helyett margarinnal. cukormentes egészséges receptet pedig fit_cinnamontomi instagramjn találsz rengeteget, most elég híes lett a hókifli receptje. süss azt, finom, egészséges, cukormentes, sokáig eláll
12/12 anonim válasza:
Keress vegán cukormentes recepteket.
Ami azonnal eszembe jutott, a diós sütőtök golyók, hasonló a kókusz golyóra, bár kókuszba is lehet hempergetni. Se cukor, se tej 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!