Diabetikus vagy cukormentes sütemény recepteket tudtok írni nekem?
Már olyat ami be is vált.. A net tele van velük, de van egy csomó ami nagyon nem finom, iszonyú ízű, nehéz elkészíteni vagy épp nagyon-nagyon drága..
Kisbaba mellett kevés időm van de néha sütnék páromnak süteményt, ő sajnos cukorbeteg, de imádja a sütiket..
Van valami BEVALT, KIPRÓBÁLT receptetek? Ha igen írjátok meg legyszi! Vagy linket is elfogadok!! :)
Jó süti az zsír, liszt, tojás, cukor.
Jó fogyis kaja nem süti.
Fejben dől el. Vagy süti, vagy fogyó.
Amúgy mandula lisztből nagyon finomat lehet csinálni.
Nem fogyokurazunk, csak nemtudtam hova írjak diabetikus kaja témában.. Aztan láttam itt ehhez hasonló régebbi kérdéseket.
Amit leirtal, mind tudom. Mivel az ízeket a zsírok közvetítik. De 1.nem ezt kérdeztem.
2.paromnak ez halottnak a csók, mivel ő CUKORBETEG!
3. Van pár jó diétás süti receptem, meg pl paleo, de azok a sütik már unalmasak és csak 3 vagy 4recept..a paleo meg kva drága. De köszi azért.
Nos közben most jöttem fel újra, köszönöm szépen nektek :)
Végül enis a jól bevalt receptjeim varialtam át. Így készült ma Kakaós-meggyes sütemény és diós puszedli! :) Glukononnal készült cukor helyett és fele finomliszt fele graham liszt :)
Salátagyár oldalt keresd fel, sok jó recept van, mind fehérliszt és cukormentes.
Én bejglit is onnan sütöttem, finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!