Eredetileg a szaloncukor az milyen ízesítésű volt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 13:08
2/13 A kérdező kommentje:
Na ne,komolyan? :D
És a zselésből is van különféle ízesítés,melyik a standard?
2021. dec. 15. 13:11
3/13 anonim válasza:
Narancs
Amúgy nem a konzum volt?
4/13 anonim válasza:
Szerintem soha nem volt olyan hogy "standard", mert már a kezdetektől lehetett többféle ízesítésben.
6/13 anonim válasza:
Elso szaloncukrok olyan semmilyen sima cukorpasztillak voltak, meg csokimaz sem volt rajtuk. Volt kakaos, vanillias, puncs, narancs es talan citrom izesitesu ... de szinte egyforma izuek voltak, csak nagyon halovanyan a szinukbol lehetett megkulonboztetni oket. Undorito volt!!!
7/13 anonim válasza:
6+
Akkoriban inkabb a habkarika volt finomnak mondhato, pedig az is csak sima tomeny cukor :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat.
Amúgy ti szeretítek a zseléset? Én imádom
2021. dec. 15. 13:33
9/13 anonim válasza:
Dehogy volt zselés. :D Konzum szaloncukor volt.
Én is imádom a zseléset! :)
10/13 anonim válasza:
Zseles a legklasszabb amugy ... az volt az elso extra fajta es a mai napig tartja elokelo helyet. Persze rengeteg kulonlegesebbnel-kulonlegesebb szaloncukrok vannak mar, de azok tulzasok ... a zseles tokeletesen kepviseli a maximumot, ami egy szaloncukortol elvarhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!