Készültök előre főzéssel/fagyasztással a karácsonyra?
Azt olvastam valahol, hogy a beiglit is le lehet fagyasztani és ha frissen vesz az ember karajt azt is bepanirozva. De gondolkodom azon, hogy ha ma veszek frissen tarjat és oldalast hogy ha vajon bepacolva rakom el a fagyoba jó lehet-e?
Egyébként a cikk még a betöltött káposztát is írta, de én karácsonykor nem szeretnék káposztát főzni. Nálunk ez minden hónapban van.
Esetleg van még valami ötletetek?
Vagy szerintetek ez az előre fagyasztás jó lehet? Fagyasztottatok már le ilyesmit?
Mit lehetne még esetleg előre dolgozni?
Mondjuk ezek én is gondoltam, hogy ha előre elkészítem, majd előveszem kiolvasztom karácsonykor a beiglit és ha marad meg, akkor már nem fagyaszthatom újra.:((
Vagy csak 1 rudat csinálok ami épp elfogy és kész, max azt esszük reggelire tejjel vagy kakaoval
#23
Ne keverd a nyers hússal Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!