Üveg sütőtálat le lehet fagyasztani?
Maradt nagyon sok bolonyai spagetti
Kidobni nincs szivem, és lábosban se szeretném lefagyasztani, mert én
a maradékot össze szoktam sütni.
Gondoltam egyszerűbb lenne rögtön abban lefagyasztani amiben majd sütöm.
Nem reped szét a fagytól az üveg sütőtálam? És mikor sütéstre kerül a sor hogyan kell csinálni a folyamatot?
Illeve elég a sütő tál tetejét rátennem, vagy valamivel csomagoljam is be, hogy ne legyen hűtő íze vagy vizes?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Elvileg rá van írva...
Nekem hasonló van, már a nevében is benne van, hogy be lehet tenni a mélyhűtőbe. cook and freeze
Nekem csak ilyen neve sincs sütőtálam van..
Azt hiszem az auchanba vettem 🤷♀️
Annyit tudok, hogy nem előmelegített sütőbe kell betenni, hanem még mikor nem melegedett fel.
De fagyasztani még sosem fagyasztottam benne.
bolognai*
és ha rá van írva hogy bírja, akkor nyugodtan lehet abban fagyasztani. h nem mersz kockáztatni, akkor tupper edénybe tedd
Én inkávv fagyaszózacskóban fagyasztanám, amikor meg sütni akarod, olyan edénybe teszed, amibe akarod.
Mellesleg lábasban , tálban fagyasztani nem igazán jó ötlet, rengeteg fölösleges helyet elfoglal a fagyasztóban, emellett nekem hamar elfogynának az edényeim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!