SOS mit csináljak ha nincs fólia és a sós rúd tésztáját 1 órára be kell tenni fóliával a hűtőbe?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 12:46
1/7 anonim válasza:
Tedd be egy ételtartós dobozba vagy egy mélyebb edénybe amire teszel ég, fedőt vagy tányért.
Az a lényeg, hogy fedve legyen, ne száradjon ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Vödör jó?
2021. nov. 30. 13:06
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint olyan tejfölös vödör aminek van teteje
2021. nov. 30. 13:07
4/7 anonim válasza:
Jó, igen. Kicsit lisztezd meg az alján, hogy könnyebben ki tudd venni majd.
5/7 anonim válasza:
Sima (tiszta) műanyag zacsi? Mélyhűtő zacskó?
Tökéletesen megfelel. Sőt, jobb mint az edény, mert ott azért valamennyi levegő csak éri, ha nem tölti ki teljesen a tészta az edényt.
6/7 A kérdező kommentje:
Aha, tehát a lényeg hogy ne érje levegő ugye? Köszi!!
2021. nov. 30. 13:15
7/7 anonim válasza:
Hűtés közben a zsiradék szilárdul, jobban kezelhető tésztát fogsz kapni utána. Viszont ha éri levegő, akkor a külső felülete szárad, repedezik, és ez kicsit ront a tészta állagán. Persze tönkremenni nem fog, de nem lesz tökéletes úgy a végeredmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!