Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS mit csináljak ha nincs...

SOS mit csináljak ha nincs fólia és a sós rúd tésztáját 1 órára be kell tenni fóliával a hűtőbe?

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Tedd be egy ételtartós dobozba vagy egy mélyebb edénybe amire teszel ég, fedőt vagy tányért.


Az a lényeg, hogy fedve legyen, ne száradjon ki.

2021. nov. 30. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Vödör jó?
2021. nov. 30. 13:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint olyan tejfölös vödör aminek van teteje
2021. nov. 30. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, igen. Kicsit lisztezd meg az alján, hogy könnyebben ki tudd venni majd.
2021. nov. 30. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sima (tiszta) műanyag zacsi? Mélyhűtő zacskó?

Tökéletesen megfelel. Sőt, jobb mint az edény, mert ott azért valamennyi levegő csak éri, ha nem tölti ki teljesen a tészta az edényt.

2021. nov. 30. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Aha, tehát a lényeg hogy ne érje levegő ugye? Köszi!!
2021. nov. 30. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hűtés közben a zsiradék szilárdul, jobban kezelhető tésztát fogsz kapni utána. Viszont ha éri levegő, akkor a külső felülete szárad, repedezik, és ez kicsit ront a tészta állagán. Persze tönkremenni nem fog, de nem lesz tökéletes úgy a végeredmény.
2021. nov. 30. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!