Hasznos konyhai eszköz-e az asztali grillsütő?
Hát szerintem nem igazán..
Nekünk a sütőnk grillsütő is egyben, de 8 év alatt egyszer se használtuk.
Valójában mindent lehet vele készíteni amit lehet grillezni.(zöldség,hús,sajt...)Gyerekeink nagyon szeretik a kolbit ,gombával ,paradicsommal , ha elég nagyot veszel akkor minden ráfér és alulra pedig kis "lapát szerű" dolgokba pakolhatsz sajtot amit rálapátolhatsz a többi finomságra.Egyetlen negatív dolgot tudok csak felhozni füstöl,amit ráraksz annak leve van és kifolyik ami füstöl,de ki lehet szellőztetni!:)
A sütőmben is van grill(most kaptam 2 hete) rakott tészta tetejére a sajtot azon pirítottam rá,melegszendvicset is sütöttem már vele,krumplit is....Aki szereti a ropogós finom falatokat annak csak ajánlani tudom!
Mi nagyon szeretjük az asztali grillt,fölek ha nyàron mégis esik az esö,de nekünk grillezni van kedvünk,akkor nagyon.nagy hasznàt vesszük.
Nàlunk àllvànyos,elektromos grillezö van,i a terszra szoktuk kitenni,ott nagyon kellemes néha egy-egy vacsoràt elfogyasztani.
Ilyenkor meg télen hétvég^én ha nincs ötlted fözni,sütni,akkor elö vele,és minden finomsàgot ràpakolni!
Én kifejezetten szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!