Meddig áll el a házi csokoládé?
Attól függ, mit értesz azi csokoládé alatt, hogy készíted.
Ha normális módszerrel, akkor ugyanaddig, mint a bolti.
Hát, amit én kaptam párom erdélyi mostohaanyjától azzal, hogy erdélyi, azt én pl. már megkapáskor se ettem meg szívesen, és csakis párom miatt tartogatom, de szerintem karácsonyra egy-két távoli rokonnak protokollajándékként oda fogom adni, ami még bontatlan. Én nem szeretem.
Amúgy ha magas a kakaótartalma (ennek az enyémnek elenyésző), akkor sokáig.Én íz alapján döntenék: letörsz egy körömnyi darabot, megkóstolod, ha szívesen eszed, akkor jó, hajrá... ha nem, akkor kuka, vagy nagyon max palacsintába feltuningolva más csokival... (bár inkább kuka)
Azért volt avas az íze, mert kicsapódott a kakaóvaj, és a levegő oxigénjével reakcióba lépve megavasodott..
Amúgy ettem 2016-ban 2002-ben csomagolt amcsi katonai D fejadagot, amiben volt csoki. Annak semmi baja se volt. A Youtube-n találsz olyat, aki az 1942-es Emergency field D ration-t teszteli, és azt mondja a videót készítő, hogy sokkal jobb, mint a most kapható.. Szóval ha jól készíted el, és nitrogénnel töltöd meg a zacskóját, akár 50-60 évet is kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!