Miből és hogyan tudnék folyós fehér csokoládét készíteni? Elsősorban természetes alapanyagú megoldások érdekelnek.
Figyelt kérdés
Tehát sűrű, krémes kell, hogy legyen. Az nem működik, hogy megolvasztom a fehér csokoládét :)2021. szept. 6. 17:25
1/3 anonim válasza:
Az olvasztott fehércsokiba keverj egy kis tejszínt, akkor kihűlés után is krémes lesz. A sűrűsége meg attól fog függni, hogy mennyit tettél bele.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es! Főző vagy habtejszín kell?
2021. szept. 7. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!