A rizi bizire szoktak sajtot reszelni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 19:34
1/9 anonim válasza:
Ha az eredeti venetoi recept szerint készíted, akkor igen.
Ha életed 392. hétvégi rántott húsa mellé, akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom szokták e, de én szoktam.
Az én rizibizim és az én sajtom, úgy csinálom, ahogy akarom.
Sőt, még egyes zöldséglevesekre is reszelek.
3/9 anonim válasza:
Amikor szegény voltam, és albérletben éltem, nemcsak sajt, de majonéz is került rá.
5/9 anonim válasza:
Eddig még nem próbáltam, de kösz a tippet. :) :)
7/9 anonim válasza:
Az eredeti recept az egy rizottó, szóval abban van egy rakás parmezán, de nem ráreszelve. Amit Magyarországon rizibizinek hívunk, az a Kádár-rendszer sok gasztronómiai szörnyszülöttének egyike, annak a közelében sincs sajt.
8/9 anonim válasza:
7-es: a risi e bisi NEM rizottó, hanem borsós rizs, a félig megfözött borsóhoz teszik a rizst és úgy párolják készre!
9/9 anonim válasza:
Én nem szoktam. Próbáltam már úgy, nem ízlett senkinek.
#3: Azt meg hogy? Mindegyik elég drága alapanyag. Mikor én koleszos voltam, és havi 10 ezret tudtam kajára költeni, akkor kenyéren meg szalámin éltem. Illetve mások által meghagyott maradékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!