Ki hogy csinálja a bolognait? valami huncut trükköt tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 09:35
1/4 anonim válasza:
En felig sertes felig marhabol csinalom. Anyum tesz el sajat kerti paradicsombol uvegekbe telire azt ontom ra. Csak soval, oreganoval es bazsalikommal fuszerezem. Teszek hozza meg reszelt sargarepat, zeller szarat es egy kis feles poharral voros bort es jo surure fozom. :D
2/4 anonim válasza:
Eddig nekem csak a knorr alapporral jött be. És mivel nem szeretem a sertés és marhahúst csirkemellel szoktam csinálni. Kicsit megpirítom a kockázott csirkemellet, teszek hozzá pici oregánót, piros porpaprikát, pici erőspistát, hegyes erősből is teszek vagy 3 karikát, pici borsot. Meg persze vizet aztán ráöntöm a knorr bolognai port és ennyi.
3/4 anonim válasza:
Mi mindig paradicsompüréből csináljuk, amit magunk fűszerezünk. Egyetlen trükkünk van és az a rosé bor, nagyon sokat dob rajta. Általában gyermei tésztát veszünk, de ma pl olasz Barilla tésztát vettünk az nagyon jó volt. Ja és a tésztát tilos összetörni :)
4/4 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Gyz7s3cFjZU
Nagyon jó recept, mi kihagyjuk a hámozott paradicsomkonzervet, helyette több Passatat használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!