Ennyire eltérő a kacsa,csirke húsa? Vagy én nem készítettem el jól?
Figyelt kérdés
Hétvégén kaptunk a szomszédból egy egész kacsát.
Tegnap este kivettem a hűtőből, áztattam fűszerbe,később pedig só borssal átkentem.
Tepsibe tettem (fél darabolt kacsa)
Bevágtam csontig a húst.
Fokhagyma,répa,hagyma,és kicsit felöntöttem vízzel.
Ma majdnem 3 órát sütöttem 150 fokon.
De az íze nem bejövős.
Függ attól hogy mit eszik?
Pedig mindenhol azt hallottam mennyire finom a húsa,lehet én nem készítettem el jól? Fiatal kacsa.
Köszönöm ha segítesz
2021. nov. 3. 09:12
11/11 Kései Sirató válasza:
Szerintem kellett volna neki 180 fok, én annyin sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!