Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ennyire eltérő a kacsa,csirke...

Ennyire eltérő a kacsa,csirke húsa? Vagy én nem készítettem el jól?

Figyelt kérdés

Hétvégén kaptunk a szomszédból egy egész kacsát.

Tegnap este kivettem a hűtőből, áztattam fűszerbe,később pedig só borssal átkentem.

Tepsibe tettem (fél darabolt kacsa)

Bevágtam csontig a húst.

Fokhagyma,répa,hagyma,és kicsit felöntöttem vízzel.

Ma majdnem 3 órát sütöttem 150 fokon.

De az íze nem bejövős.

Függ attól hogy mit eszik?

Pedig mindenhol azt hallottam mennyire finom a húsa,lehet én nem készítettem el jól? Fiatal kacsa.

Köszönöm ha segítesz


2021. nov. 3. 09:12
1 2
 11/11 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem kellett volna neki 180 fok, én annyin sütöm.
dec. 17. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!