Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Krosszarcu kérdése:

Hogyan kell elkészíteni a fogas süllőt?

Figyelt kérdés

Kirántottam Vénusz étolajban, olajban olyan volt mint a keszeg...

Meg lehet sütni gázsütőben mint egy csirkét? Egy horgász hozott egy 3kg-os példányt...



2021. okt. 28. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

3kg-ost már filézni kellene.

Ha rántani akarod a szokásos módon liszt, tojás,zsemlemorzsa.

Vagy roston paprikás lisztben kevés olajon pirosra sütöd.

Sütőben nem szokták nagyon kiszárad.

2021. okt. 28. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyben susd meg sutoben ... a hasat kend ki fuszeres vajjal es susd meg.
2021. okt. 28. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Fogas sullot nem igen szokas kirantani ... nem ponty!
2021. okt. 28. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Úúúbasszus, de cserélnék veled! Adok neked 3 kilós pontyot! :)


Legnemesebb felhasználása az, ha klasszik módon begörbítve, hátán bevagdosva baomi sok olajban sütöd ki (hal felét kell ellepnie) majd megfordítod.

Régen mindenki így sütötte a vendéglátósban, ma már senki. Nyilván az ára miatt.


Amit viszont ajánlok, hogy filézd le:

https://www.youtube.com/watch?v=XNvxHNKryhg


Csinálj belőle szeleteket és így süsd meg: https://www.youtube.com/watch?v=9hxdrkV6tMM


vagy így: https://www.youtube.com/watch?v=D8Zw4Y-gURo


de ez is nagyon érdekes! https://www.youtube.com/watch?v=fg3GIRxUpmI

2021. okt. 29. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. okt. 29. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem elég info: Hány percig kell sütni és hány fokon? Be tehetem mellé-e a krumplit, hagymát ott sűlni? Le kell e fóliázni aluval? Kell-e a fólia alá vizet önteni? Mit kell csinálni ha a halak kissebbek?
2021. nov. 7. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, jobbat mondok! Hagyd a fenébe a klasszik módit.

Ezt csináld most meg. De szóról szóra úgy ahogy mondja, mutatja.

[link]

Nézd végig a videót. Vegyél sütőtököt, bagatell ára van a süllőhöz képest, kivájod egyenletes falvastagságúra, a többi a videóban.

2021. nov. 7. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap elkészítettem, fontos, hogy a tök egyforma falvastagságú legyen, akkor sül egyenletesen. Elronthatatlan. Nem csinász disznóólat se, kajaszag se terjeng. A tököt egy kis tálca-szerűségre tedd és alá sütőpapírt. kb 1-1,5 óra 180-200 fokon amíg úgy néz ki mint a videó végén. Vendégségnél is simán bevállalható, végre nem a hülye halászlét vagy a sült halat eszik. Ez párolt hal, a legjobb.
2021. nov. 7. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként igen de most csukát hoztak.
2021. nov. 7. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó, de nehogy kiszálkázd. Párold meg egyben úgy, hogy kitömöd a hasát kakukkfűvel, citrommal, aztán a szálkasort ki lehet belőle szedni...csak tudni kellene ugye hol van :)

Ha agyonirdalod, rosszabb lesz.

2021. nov. 7. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!