Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért írnak citromlevet a...

Miért írnak citromlevet a legtöbb ételhez?

Figyelt kérdés
Akármilyen receptet nézek, sokszor látom hogy írnak hozzá egy kevés citromlevet. Levesekhez, pörköltekhez is. Eddig sosem tettem bele. Tényleg jobb lesz tőle pl a tárkonyos raguleves, ha csepegtetek bele a citromból?
2021. okt. 28. 10:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

A 9-esnek tökéletesen igaza van, az EREDETI receptben tényleg citromlé kell bele.

Az, hogy a neten található receptek többségében nem az szerepel, az csak annyit jelent, hogy a többség, aki fetölt recepteket, vagy spórolásból vagy kényelmességböl vagy tuadtlanságból nem azzal készíti.

2021. okt. 28. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha érdekel a dolog tudományos magyarázata, nézd meg Netflixen vagy vedd meg könyvként a Só, zsír, sav, hő c. munkát Samin Nosrattól.
2021. okt. 28. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Citrom minden háztartásban van. A legalapabb sav forrás.
2021. okt. 29. 03:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!