Hogy csináljam a rizses húst?
Figyelt kérdés
Meg csinálom a pörit és hozzá keverem a főt rizst? Vagy abba főzzem meg a rizst?2021. okt. 20. 16:11
11/12 anonim válasza:
Általában én úgy készítem, hogy mikor már nem sok kell a húsnak, akkor a megmosott (nyers) rizst beleöntöm,kicsivel kevesebb, mint kétszeres mennyiségű vízzel, felforralom a gázon, és mikor forr, beteszem az addigra már meleg sütőbe. Le sem ragad, meg ragacsos sem lesz.
12/12 anonim válasza:
10-es akkor vagy nem tudsz fözni, vagy valamit rosszul csinálsz!
Ha nem együtt fözöd, akkor az nem rizseshús, hanem pörkölt rizzsel, ami teljesen más.
Úgy fözd, ahogy a a 11-es írja, akkor garantáltan nem lesz nyálkás vagy csirizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!