Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » FONTOS! Egyszerű és gyors...

FONTOS! Egyszerű és gyors sütireceptet szeretnék kérni ha valaki tud?

Figyelt kérdés

gyorsan kén és gyors elkészítésűt ha lehet csokist vagy barackost csak ez van itthon :D

mindenki válaszát köszönöm

2010. szept. 2. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:

4 ek liszt

1 mk sütőpor

4 ek porcukor

2 ek kakaópor

1 tojás

3 ek tej

3 ek olaj

Ezt összekevered, egy nagyobb bögrében, vagy jénaiba öntöd, be a mikróba és három perc alatt teljes fokozaton ( én 900 watton) megsütöd. Jó étvágyat :D Nálunk ez hetente többször előfordul :D ha akarsz tehetsz bele gyümölcsöt, csokit, bármit.

2010. szept. 2. 16:30
 2/10 anonim válasza:
csokis muffin?a legegyszerűbb,egyik legkedvencebb sütim,ha érdekel leírom!
2010. szept. 2. 16:30
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi:)

a muffint énis szoktam csak sok a mosogatnivaló:D

de érdekelne a te recepted is leírhatod :D

2010. szept. 2. 16:34
 4/10 anonim válasza:

csokis muffin:

-20dkg lisztet elkeversz 1/2 csg sütőporral,5 dkg cukorral(ízlés sz lehet több is) és 3-4 kanál kakaóporral

-1 másik tálban elkeversz 1 tojást 1,5 dl tejjel+5 dkg olvasztott margarinnal.ebbe öntöd a lisztes keveréket,és összekevered.

-Én rumaromát és kókuszreszeléket szoktam beletenni...nagyon jó ízt ad neki,de mivel nálad ezek most nincsenek,sztem tegyél a tésztába apróra vágott csokit...

vagy ha nem akarsz a muffin formával bajlódni,öntsd az egész tésztát egy tepsibe,és a felszeletelt barackokat rakd a tésztába:D ahogy elképzeltem,finomnak tűnik ;)

(én arra gondoltam,holnap körtével "dúsítom")

ha kipróbálod,jó étvágyat hozzá!gyorsan elkészül!!!:D

remélem segítettem;)

2010. szept. 2. 16:44
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. szept. 2. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:

1 tojás,

2 kanál kakaopor

4 kanál liszt

4kanál cukor

3 kanál tej

3 kanál olaj

ezt összekevrd,bele egy bögrébe,és 3 percre beteszed a mikroba

és azzal izesited amivel szeretnéd!!

2010. szept. 2. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Elsö:most nézem,ugyanazt irtuk,de sütőpor nélkü is finom,lágy lesz!!
2010. szept. 2. 17:35
 8/10 K.Andi83 válasza:

Boci süti

Hozzávalók: 4 tojás,11ek.kristálycukor,15 dkg.rama,1 cs.sütőpor,2 ek.kakaópor,15 ek.liszt,15 ek. tej

A túrós keverékhez:50 dkg. túró,4 ek. búzadara,1 tojás, 20 dkg. cukor, 1 cs. vaniliás cukor, 1 citron reszelt héja

A tojások sárgáját egy tálban,a cukorral habosra keverjük.Először a puha margarint,azután a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet,végül a tejet adjuk hozzá.A kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk. Egy közepes nagyságú tepsit margarinnal kikenünk,belisztezünk,és a tésztát belesimítjuk.

A túrót a búzadarával,a tojással,a cukorral,a vaniliás cukorral és reszelt citromhéjjal összekeverjük.Nedves kézzel kis gombócokat formázunk belőle,(én kanállal szoktam)és szépen elosztva a tepsiben lévő tésztára rakjuk,ami természetesen belesüllyed,és sütés után,amikor kihűlt,a vágásfelület tarka lesz,mint a boci.

Előmelegített sütőben,közepes lánggal kb.30 percig (tűpróba) sütjük.

Mi nagyon szeretjük,és hamar elkészül.Jó étvágyat hozzá!

2010. szept. 7. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Kókuszrúd

Fél kg darált keksz, 5 dkg porcukor kis rum, kakaó 2ek,Darált kókuszreszelék 2 ek, 15 dk rama, 1 dl kávé---ez a csokis rész, kezeddel összegyúrni, Fehér rész: 1 tubus sürítetttej, 5 dkg darált kókuszreszelékes-porcukorösszekever, kenhető legyen, a hűtőben majd megdermed. Csokis kinyújt fólia közt, rá a fehér felteker,k reszelékkel meghinteni a külsejét hűtőbe dermeszt, szel, esz.... Az egységeket szemre szoktam mérni, kóstolgasd

2010. szept. 7. 09:09
 10/10 anonim ***** válasza:

mama sütinek hívjuk

30 deka liszt

30 deka cukor

30 deka margarin

3 tojás

1 csomag sütőpor

2 vaníliás cukor

1 kis pohár tejföl

meggy vagy bármilyen befőtt vagy friss gyümölcs de akár fagyasztott is lehet,

tojás cukor margarin kikevered, hozzáadod a lisztet sütőport vaníliás cukrot. kevered. tejfölt belekever.

tepsibe kis vaj szétken, lisztet szórni bele eloszlatva.

masszát eloszlatva beleönteni. rá a gyümölcs.

180 fok sütőben 20 perc alatt kész

amúgy sima meggyes pite a neve

2010. szept. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!