Vajban pároláshoz,milyen vajat kell/érdemes használni?! Rama??
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 22:45
2/10 anonim válasza:
Vajban pároláshoz vajat kell használni.
A Rama nem az.
3/10 anonim válasza:
Jól írták előttem. A Rama nem vaj, hanem margarin.
Olyan vajat használj, amilyet akarsz. Azt gondold végig, hogy sózott vagy sózatlan típust tudsz-e inkább elképzelni az adott ételhez.
4/10 anonim válasza:
Nem mindenhol, de lehet kapni főzővajat is.
5/10 anonim válasza:
Margarint semmiképpen ne használj vaj helyett!
6/10 anonim válasza:
Van baj ha azt hiszed, hogy a margarin vaj!? :)
7/10 anonim válasza:
Rama vegannal sütök mert laktóz mentes és nem édes
Sütni főzni is alkalmas ha alternatíva kell a beleim bírják :)
8/10 anonim válasza:
Én ramat szoktam ssmmi gond nincs vele. A vaj aranyárban kapható sajnos.
9/10 anonim válasza:
Margarin vizes, a vaj zsiros ... egyik tesztaba ez kell, a masikba pedig az! :) Nagyjabol olyan a kulonbseg, mint a tej es a tejszin kozott ... ki-ki maga dontse el, hogy melyikre van szuksege.
10/10 anonim válasza:
Vajban parolas, az nem margarinban parolas!!! Szerintem tok magyariszt :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!