Baj ha vacsira is főtt ételt eszek?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom a szendvicseket.
Probálok egészségesen enni. Suliba eszek a menzán és utánna 18 felé egy kis főtt ételt
2021. okt. 7. 18:25
1/17 anonim válasza:
Miért lenne baj? Átlagosan azt esznek az emberek vagyorára. Csak ne legyen túl nehéz/zsíros/olajos és alvás előtt 2-3 órával már ne egyél.
3/17 anonim válasza:
Mi lenne ebben a baj vagy a különös? Tudom, ahány ház, annyi féle szokás, de elég sokaknál ez az alap, hogy vacsorára (is) főtt ételt esznek.
Ha, a szendvics a másik lehetőség, akkor biztosra veszem, hogy a főtt étel lesz a kettő közül az egészségesebb, szinte bármi is legyen az.
4/17 anonim válasza:
Nyugodtan egyél főtt ételt, nem baj az. De vannak egyéb alternatívák is, én például a virslit, bundáskenyeret, melegszendvicset nem számítom a főtt kaják közé, de vacsorára néha-néha azt eszek. Vagy salátát. Vagy joghurtot. Esetleg gyümölcsöt, sőt, olyan is volt már, hogy csak egy pohár kakaót ittam, meg olyan is, hogy egy egész pizzát megettem.
5/17 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt! Általában én is főtt ételt eszek vacsira
6/17 anonim válasza:
En meg ejjel is kijarok a konyhaba hutoszekrenyt fosztogatni :) Siman megeszem hidegen is a porkoltot az ejszaka leple alatt :)))
7/17 anonim válasza:
Sok helyen a vacsora a főétkezés!
8/17 anonim válasza:
Ízlés dolga. Én inkább maradnék éhen, de egyébként bajod nem lesz tőle, sokan vacsoráznak főtt ételt.
9/17 anonim válasza:
El sem tudnám képzelni, hogy szendvicset egyek vacsorára. Amit főzök, abból jut vacsorára is, nem csak ebédre. A lányom pont fordítva, kiakad, hogy ha a suliban eszik főtt ételt ebédre, akkor miért kell még este is azt ennie, mert főtt ételt egy nap egyszer kell enni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!