érdemes e eltenni télire azt a sárga babot/vajbabot ami már kicsit megöregedett? Nem olyan szép mint amikor elkezd érni, túlérett és nagyobb babszemek vannak benne?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 15:59
1/2 anonim válasza:
Fejtsd ki a szemeket és azokat fagyaszd le. Fejtett babkán levest vagy főzeléket készíthetsz belőle. Hüvelyesen nem tudod már puhára főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!