Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tortát ajánlanátok?

Milyen tortát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Férjem 32 éves lesz,meg szeretném lepni egy általam készített tortával.Ízre mindegy,hogy milyen,a jelszó mindig az,hogy csak "finom legyen"!

Olyan kellene,amit viszonylag könnyen,gyorsan el lehet készíteni,mert a kis kuktám 16 hónapos és nem igazán szereti,ha túl sok időt töltök nélküle másra pedig nem tudom bízni.

2010. aug. 31. 14:08
 1/4 anonim válasza:

Ajánlom a túró rudi tortát, isteni finom, és legnagyobb részét botmixerrel el tudod készíteni.

[link]

- ez volt az alaprecept, annyival, hogy nem tettem bele mézet, több túró rudit tettem bele (karikáztam) és a tetejére még olvasztottam csokit.

2010. aug. 31. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Fél óra alqatt megvan a gyors csokitorta

1 csomag babapiskóta

- 2 csomag csokoládés Aranka krémpor

- 1 csomag tejszínhabpor

- 1 csomag habfixáló

- csokoládé darabok

- tej és rum esetleg (rumaroma)

A babapiskótákat egy kevés rummal elkevert tejbe áztatjuk. Egy kerek kapcsos tortaformát kivizezünk, és kirakjuk az ázott babapiskótákkal.Fél liter tejjel elkeverjük az Aranka krémporokat, majd az előzőleg felvert tejszínhabport, és a habfixálót is hozzákeverjük. A massza felét ráöntjük a lerakott babapiskótákra, majd még egy réteg áztatott babapiskótát rakunk a tetejére, és a maradék krémet is rásimítjuk.

A tetejét csokoládé darabokkal díszítjük. Önthetünk rá egy kis vanília krémet, vagy pudingot, amelytől sokkal gusztusosabb lesz az édesség. Hűtőbe helyezve másnap lesz szeletelhető

2010. aug. 31. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez is gyors

Csokitorta egyszerűen

Hozzávalók:

* 6 tojás

* 12 evőkanál porcukor

* 3 evőkanál vaj

* 12 evőkanál liszt

* 2,5 evőkanál kakaó

* 1 tábla tortabevonó

Az egész tojásokat keverd habosra a porcukorral, add hozzá a felolvasztott vajat, majd a lisztet és a kakaót is. A jól elkevert tésztát öntsd kisebb, kerek tortaformába, és süsd 200 fokon 25 percig. Ha kihűlt, vond be tortabevonó csokival.

2010. aug. 31. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Citromtorta sütés nélkül

*

10 dkg babapiskóta

*

5 dkg margarin

*

4 zselatinlap/ 3 csomag zselatin

*

20 dkg tejszínes krémsajt

*

2 dl tejszín

*

3 evőkanál porcukor

*

2 citrom

A kekszet törd apróra, és keverd össze a felolvasztott vajjal. A keveréket simítsd egy 20 cm átmérőjű, kipattintható tortaforma aljára, és 5 percre tedd a mélyhűtőbe. A zselatinlapokat áztasd vízbe. Keverd össze a krémsajtot, a porcukrot és a kemény habbá vert tejszínt, majd add hozzá az egyik citrom levét és reszelt héját, valamint a zselatint. Ezt a krémet simítsd rá a tortaformában lévő kekszmasszára. A másik citromot szeleteld fel, a szeleteket is vágd félbe, és ezzel díszítsd a tortát. Végül 10 percre még tedd a mélyhűtőbe.

2010. aug. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!