Meddig kell forralnom a bort, hogy az alkohol nagy része kimenjen belőle?
Figyelt kérdés
Borkrémes pohárkrémet készítek. 1,1 l édes vörösbort meddig kell kb forralnom,hogy az alkohol jó része távozzon belőle? A lehető legkisebb alkohol tartalommal szeretném elkészíteni a krémet.2021. szept. 14. 22:02
1/7 anonim válasza:
Ameddig el nem forr a lábasból bármeddig. 10 perc alatt biztos jó lesz takarékon.
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem szabad forralni, csak melegíteni.
A forralassal elpárolog az alkohol belole. Csak a neve forralt bor.
3/7 anonim válasza:
2!
Értelmező olvasás? Először is nem forralt bőrt készít, hanem poharkremet,másodszor pedig a célja épp az, hogy alacsony legyen az alkoholtartalom.
Kérdező!
Pár percig
4/7 anonim válasza:
Megmelegíted és egy gázgyújtóval még gyújtod a tetején az alkoholt.
Pár perc és el ég.
5/7 anonim válasza:
Köszi 3-as a lepontozast! Étteremben dolgozom és ott tanultam meg, hogy a forralt bornak csak a neve az, nem kell forralni! Persze kis forralás után már amúgy is eltavozik belőle az alkohol, 5 perc forralás után már abszolút alkoholmentes lesz
6/7 anonim válasza:
5!
Nagyon szívesen. A kérdés nem a forralt borról szólt, de ez csak annak esik le, aki képes átértelmező olvasasra
7/7 anonim válasza:
Átértelmező... "az értelmező" akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!