Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bacon szalonna sütésekor...

A bacon szalonna sütésekor használtok alá olajat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, enged magából annyi zsírt, hogy szépen meg lehessen sütni.
2010. aug. 31. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
Ha van jó teflonos edényed, vagy a jó kis régi típusú palacsintasütőd (tudod, az a dögnehéz...:)), akkor nem kell alá semmilyen zsiradék. Kis lángon süsd, akkor gyönyörű pirosra sül. Viszont ha füstölt-főtt bacont akarsz sütni, az alá kell, mert különben megég. És oda nem át egy fedő sem, mert köpködni fog erősen! Azt is kis lángon süsd, nagyon finom lesz!
2010. aug. 31. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szalonnát,disznóhúst soha ne süsd olajban,csak zsírban. Ha enged zsírt,az olajjal együtt kibobhatod a zsiradékot. Zsírban sütve viszont finom pecsenye zsírod marad.
2010. aug. 31. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Ez mondjuk jogos...:)
2010. aug. 31. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!