Szeretitek a hagymás babot?
Figyelt kérdés
Mennyire szereted?2021. szept. 7. 16:40
1/15 anonim válasza:
NAGYON!
Mivel csak növényi élelmiszereket fogyaszthatok, ez az egyik kedvenc fehérjeforrásom, rengeteg mindenhez lehet enni.
3/15 anonim válasza:
Sorsoljunk, ha fej az enyém ha írás megfelezzük! :D
4/15 anonim válasza:
Nagyon finom étel.Én szeretem,10 pontos nálam
5/15 anonim válasza:
Kimondottan. Gyors, egyszerű, olcsó étel. És még egész egészséges is. Egy titka van, nincs olyan, hogy túl sok hagyma. Bődületes mennyiséget el tud nyelni.
7/15 anonim válasza:
Imádom! Anyum tudta nagyon jól elkészíteni a Bud Spencer-féle hagymás babot. :)
8/15 anonim válasza:
Nagyooon :D
szoktam bele tenni bacont meg egy kis római köményt is. Tutit az íze :D
9/15 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Igaz, még soha nem ettem, csak pultban láttam. Az ecetes verzióra gondolsz? Mert azt megkóstolni sem akarom.
10/15 anonim válasza:
9-es: elöször is nézz utána, mi a hagymás bab, mert nem ecetes akármi, másrészt nagyon szük látókörü gondolkodásra utal, ha azelött eldöntöd, hogy nem szereted, mielött megkóstoltad volna, illetve tudnád miröl is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!