Mien süteményt ajánlanátok egy kezdőnek? Ezekkel a támpontokkal->
Nem nagyon sütöttem még de most a páromnak évfordulóra vmi frappánsat szeretnék.
Olyat akarok amire lehet valami felirat...anyum javasolta a fondant bevonatot és arra sürü csokival irni, na de ehhez mien süti ugyértem sima piskóta csokis krémmel vagy mi?
VAgy valami más ötletetek van?
NEkem pl az is jó lenne ha vmi olyan lene a süti h le van öntve csokival és arra tok tejszinhabbal irni...nem?
1. Tanulj meg írni, könyörgöm! Nem mien, hanem milyen.
2. Tejszínhabbal nem lehet írni, mivel vastag is és kenődik is.
Próbálkozhatsz piskótával, de én jobban szeretem a muffin tésztát, mert egyenleteseben sül ki és nem kell attól tartanom, hogy összeesik.
Nekem ez a recept a favoritom, nagyon finom és bármivel lehet ízesíteni:
Tölteléknek pedig egy egyszerű főzött krémet szoktam beletenni:
Hozzávalók: 20 dkg vaj, 2 tojás, 3ek cukor, 2 ek kakaó, 1 ek reszelt csoki.
Készítés: Egy nagy lapos lábasban forraljunk vizet és ebbe állítsunk egy tűzálló tálat. A tűzálló tálban a tojásokat keverjük habosra a cukorral. Keverjük hozzá a kakaóport és a csokit, majd ha kihűlt adjuk hozzá a vajat.
Díszítésnek én csokimázat ajánlok, rá pedig vajkrémet, az sokkal tartósabb mint a tejszínhab.
Remél segítettem. :)
Csinálj egy sütit betűtésztából, közben próbálj meg kirakni helyesen mondatokat a betűkből, mert a turbómenő "mien" megy "eccerűbb"-et leszámítva is van még bőven csiszolni való az írásképeden.Pl. úgy alkalmanként megengedhetnél magadnak egy vesszőt (tudod, ez itt -> , )magadnak, és egyből sokkal könnyeben lehet olvasni, és értelmezni, amit írsz.
Tudom, nem erre voltál kíváncsi, bunkó vagyok, gyökér bla bla és blaaaaaaaaaaa
díszítéssel kiírhatod pl.nevét,mindegyikre egy betű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!