Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha az ember szó szerint...

Ha az ember szó szerint semmit nem tud főzni, akkor hogy kezdjen a nulláról épjtkezni?

Figyelt kérdés

Ma csináltam internetes leírások alapján pár főtt tojást. De olyan félszegen hogy több receptet is többször ellenőrizve.

Hogy lehetne így felépíteni egy az önellátásra alkalmas tudást?

2021. szept. 5. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Ne tojásfőzéssel próbálkozz először, hanem teának főzésével!
2021. szept. 6. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

"külföldön élek, így a könyveket kihagynám, mert ide megredenelni drága lenne a postaköltség miatt"

Nemere Ilona Szakácskönyv kétbalkezeseknek [link] (download)

2021. szept. 6. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs azzal ha végig olvasod a receptet közben. Ha mindent pontosan betartasz akkor nagyon elrontani nem lehet az ételt.
2021. szept. 6. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Elolvasol egy receptet, és csinálod ami oda van írva. (Nyilván érdemes "egyszerű xy recept"-ként keresni először dolgokat.) Jó ha van videó, ott látod a mozdulatokat, meg hogy hogy kell kinéznie a kajának.

Én legalábbis így tanultam a nulláról.

2021. szept. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!