Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkeszarnyat mivel fuszerezzem?

Csirkeszarnyat mivel fuszerezzem?

Figyelt kérdés

Csirkeszarnyat keszulok sutni, ami van itthon: so, fekete bors, feher bors, rozmaring, majoranna, bazsalikom, egy pici oregano, egy negyed zacsko olaszos fuszerkeverek, petrezselyem, fokhagyma granulatum, oliva olaj.

Ezek kozul milyen fuszereket valasszak, amik illenek a csirkehez es egymashoz is?



2021. szept. 5. 20:24
1 2
 1/12 SAMSEPIOL válasza:
100%
Só, fekete bors, rozmaring, fokhagyma granulátum, olívaolaj. A rozmaringgal finoman, mert nagyon erőteljes fűszernövény!
2021. szept. 5. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
a csirkéhez bármi illik, annyira semleges az íze. olasz fűszerek, só, bors, fokhagyma, olivaolaj - olaszos csirkeszárnyak
2021. szept. 5. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor otvozok ezeket, kovancsian varom az eredmenyt, meg sosem ettem olaszos csirket :)
2021. szept. 5. 21:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Otvozom*
2021. szept. 5. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell tulfuszerezni a dolgokat, ha egy kicsit megsozod es kisutod - az is tokeletes ... ha kitudod panirozni, akkor ki is ranthatod (az sem kivan semmi fuszert).
2021. szept. 5. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Suteskor a szarz fuszerek csak raegnek a husra ... pacolasnal er valamit, vagy szaftosabb elkeszitesnel, de a sutesnel csak raegeted es kesz.
2021. szept. 5. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszi neked is! Nekem eddig sosem egett ra a fuszer, mindig jol sikerultek a husok, akkor is, amikor nem aztattam pacban. Csak mar nagyon untam a sima so-bors-fokhagyma triot es gondoltam kiprobalhatnek valami ujat! :)
2021. szept. 5. 21:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Update: nagyon finom lett, ha valaki hasonloan nem kostolta meg igy a csirket, batran ajanlom! Koszonom a tanacsokat!
2021. szept. 5. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én van, hogy csak sót és borsot dörzsölök bele, de jó hozzá a rozmaring, majoranna, kakukkfű is. De van kifejezetten csirkéhez való fűszerkeverék is. :)
2021. szept. 6. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os, fura, én mindig szárított fűszerrel fűszerezem a húsokat, de még sosem égett rá egyikre sem. Pedig szökőévente egyszer, ha pácolok. :)
2021. szept. 6. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!