Hogy süssek? Mi lehet a baj?
Sziasztok! Lehet nem ez a jó kategória, de remélem itt is tudtok nekem segíteni. Szóval nemrég vettem egy gáztűzhelyet, a sütő része is gázos és egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kellene benne sütni, mert általában úgy járok, hogy az alja megég a tésztának (pl egy sima piskótalat, vagy tortaformában piskóta torta), míg a teteje, közepe még lágy... Electrolux ekj51153ox a tűzhely típusa. Van rajta 1-6ig fokozat és belül ugye a 4 polc. A könyve szerint ezeket mind a 3as polcon, 3as fokozaton kell sütni, de nem jó... Estleg valami ötlet hogy próbálkozzak? Illetve 2x sikerült eddig normális tortaformát sütni benne, viszont mind a kettőnél iszonyatosan szépen feljött a teteje, de utána összeesett, beesett(nem nyitottam rá az ajtót, kikapcsoltam, megvártam, míg kihűl, de összesett közben) ezzel mit tudnék kezdeni?
Előre is köszönöm, aki tud segíteni!
Ezt sem tudtam, köszönöm!
Próbálkozom majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!