Hatszin kavemartassal, sult furj szolomartassal, brokkoli mogyoroval es meg sorolhatnam. Van ertelme hogy a sok fozocskes lapot ilyen receptekkel toltsek meg?
Figyelt kérdés
Nem vagyok maradi,probalkozok ujdonsagokkal,de sokszor tulzasba viszik az ilyen recepteket.Kivancsi vagyok ti szoktatok furcsasagokat kesziteni?2008. dec. 10. 18:38
1/2 anonim válasza:
Szeretek különlegességeket készíteni, de nyilvánvalóan csak beszerezhető hozzávalókból. A mostani szakácskönyvek nagyrésze viszont főként olyan recepteket tartalmaz, amihez csak utánajárással és drágán lehet beszerezni a belevalókat. Én is időként dobok egy hátast, amikor "gyors vacsora" címén kaviáros cápauszonyt meg kenguruzsebben sült édesgyökeret ajánlanak bestsellernek kikiáltott szakácskönyvek.
2/2 anonim válasza:
nekem még a mézes-mustáros cucc is leveri a biztosítékot....pedig nem vagyok maradi!!szerintem olyan ételekkel érdemes kísérletezni ami olyan alapanyagokból áll amit alapvetően szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!