Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hatszin kavemartassal, sult...

Hatszin kavemartassal, sult furj szolomartassal, brokkoli mogyoroval es meg sorolhatnam. Van ertelme hogy a sok fozocskes lapot ilyen receptekkel toltsek meg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok maradi,probalkozok ujdonsagokkal,de sokszor tulzasba viszik az ilyen recepteket.Kivancsi vagyok ti szoktatok furcsasagokat kesziteni?
2008. dec. 10. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek különlegességeket készíteni, de nyilvánvalóan csak beszerezhető hozzávalókból. A mostani szakácskönyvek nagyrésze viszont főként olyan recepteket tartalmaz, amihez csak utánajárással és drágán lehet beszerezni a belevalókat. Én is időként dobok egy hátast, amikor "gyors vacsora" címén kaviáros cápauszonyt meg kenguruzsebben sült édesgyökeret ajánlanak bestsellernek kikiáltott szakácskönyvek.
2008. dec. 10. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
100%
nekem még a mézes-mustáros cucc is leveri a biztosítékot....pedig nem vagyok maradi!!szerintem olyan ételekkel érdemes kísérletezni ami olyan alapanyagokból áll amit alapvetően szeretsz.
2008. dec. 14. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!