Melyik gyümölcstorta-forma jobb?
És a kapcsosból a teflon bevonatú jobb vagy az a másik? Eddig még csak teflon bevonat nélkülivel volt dolgom. Tulajdonképpen úgyis sütőpapírral használom, amitől eleve nem ég oda... A teflon nem szereti, ha neki megyek késsel, én viszont nem szeretem, ha az edény diktálja a tempót, ezért gondolkodom most gyümölcstortaforma ügyben inkább üvegben vagy szilikonban. Mondjuk nyilván a szilikon se szereti, ha késsel nekimegyek, de talán annak nem is akarnék neki menni. :) Nem tudom, olyanom még nem volt.
A hőálló üveget viszont minden formájában szeretem, de konkrétan gyümölcstortaformám még nem volt olyan.
Amúgy az is lehet, hogy (megint) ledumálom magam a gyümölcstortaformáról, hiszen tényleg lehet gyümölcstortát készíteni a kapcsosban is, de a szilikon elég hálásnak tűnik, és mégiscsak más formájú, hogy ne legyen olyan unalmas az élet, az üveg meg egyszerűen csak olyan jól néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!