Valaki le tudná nekem fordítani ezt a receptet?
Ingredients
11/2 cup all purpose flour
1 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
1 cup powdered sugar
1/2 cup oil
1/2 cup milk powder
1 cup milk
1 tsp vanilla essence
For icing:
2 cup whipped cream
1 drop red food colour
2 tbsp mango crush
2 tbsp sugar syrup
1 cup mixed fruits
1/4 cup melted white chocolate
Some silver sprinkles
To make cake sponge, Sieve all purpose flour, baking powder, baking soda together.
In a another bowl, add powdered sugar and oil and mix it well. Add dry ingredients and milk, mix it well with cut and fold mathod. Add essence and mix it.
Pour this batter in greeced heart shaped cake mould. Bake it in preaheated oven on 180d. for 30 to 35 minutes.
When it become completely cool, cut into 2 layers, then spread sugar syrup on all layers.
For icing take 1 cup of whipped and food colour and mix it.
Put one layer of cake sponge, spread white whipped cream on it, then spread mango crush on it.
Then put another slice of cake sponge on it. Cover the whole cake with the cream and keep it in refrigerator for 1 hour.
Draw half heart shape on parchment paper and spread melted white chocolate on it. Then keep it in refrigerator for 10 minutes
Decorate the cake with pink whipped cream, white chocolate slice, fresh fruits and silver sprinkles. Make in to the shape of fruit basket.
Cake is ready to cut and serve...
Összetevők
1 1/2 (egy és fél) bögre (188g) minden célre használható liszt
1 evőkanál sütőpor
1/4 evőkanál szódabikarbóna
1 bögre (112g) porcukor
1/2 bögre (118 ml) olaj
1/2 bögre (125g) tejpor
1 bögre (237 ml) tej
1 evőkanál vanília esszencia
Az öntethez:
2 bögre (120g) tejszínhab
1 csepp vörös ételszínezék
2 evőkanál zúzott mangó(?)
2 evőkanál cukorszirup
1 bögre (?) vegyes gyümölcs
1/4 bögre (?) olvasztott fehér csokoládé
Néhány ezüst dísz(valami, amit szórni kell)
Hogy megcsináld a süti tésztát, szitáld le a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát egybe.
Egy másik tálba tedd a porcukrot és az olajat, majd keverd el jól. Add hozzá a száraz alapanyagokat és a tejet, majdkeverd el jól a „vágd és hajtsd” metódussal. Add hozzá az esszenciát és keverd el.
Ezt önts bele egy szív formájú formába. Sütsd 180 fokra (nem írja, hogy °C, vagy F°) előmelegített sütőben 30-35 percig.
Amikor teljesen kihűl, vágd két réteggé és kenj cukorszirupot mindkét rétegre.
A krémhez vegyél 1 bögre (60g) tejszínhabot és az ételszínezéket, majd keverd össze.
Az egyik süti lapra tegyél fehér tejszínhabot, majd zúzott mangót(?), majd tedd rá a másik lapot és borítsd be az egész sütit krémmel. Tedd 1 órára a hűtőbe.
Rajzolj fél szíveket papírra (azt hiszem zsírpapír) és önts rájuk olvasztott fehér csokoládét. Tedd a hűtőbe 10 percre. Gyümölcskosár formájában(?).
A süti kész a vágásra és a tálalásra...
Dekoráld a sütit rózsaszín tejszínhabbal, fehér csokoládé szívekkel, friss gyümölcsökkel és ezüst dísszel (gondolom arra a golyócskára gondol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!