Hogyan tudnám ezt kivitelezni? (többi lenn)
Miért fontos, hogy családi recept legyen?
A nemzeti recepteknek többnyire nincs konkrét szellemi atyja/anyja. A lecsó az lecsó. Persze, ahány ház, annyi szokás, de az alaprecept zsíron dinsztelt hagyma, paprika, paradicsom, só, fűszerpaprika. Ehhez jönnek hozzá a házonkénti hozzávalók: rizs, virsli, kolbász, cukkini, tejföl.....
És emellé jön még a tájjellegű változatok. A töltött káposzta receptjén egy tirpák (szabolcsi) és egy hurkás (hajdúsági) ölre menő vitát folytat a mai napig, hogy a paradicsomleves, vagy a savanyú káposztás változat az igazi.
?????
Esküszöm nem értem.
Ha szóról szóra idézel egy receptet, utána forráshivatkozással hogy a viharba követnél el plágiumot? Írtál már valaha szakdolgozatot, egyéb beadandót? Mert ha igen, akkor ugyanúgy kell itt is idézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!