Hogyan dobjam fel a tepsis sajtos csirkemellet?
Figyelt kérdés
Nagyon egyszerű receptem van, ami csak sót, borsot, fokhagymát ír elő. Milyen fűszert érdemes még hozzáadni, ami megy a sajtos-tejszínes ízvilághoz és finomabbá teszi az ételt?2021. aug. 17. 12:04
1/9 anonim válasza:
Esetleg kéksajt a tejszínbe,de nem feltétlenül kell túltolni, ennyi fűszerrel simán finom.
3/9 anonim válasza:
keverheted a sajtot felesben füstölt sajttal
fűszerek közül a szerecsendió vagy kakukkfű
szintén opció a kéksajt, mi nagyons zeretjük: tejföl, só, bors, hús, kéksajt és nagyone rős íze van, kevés elég belőle
szintén mehet pirospaprika, de azt inkább füstölt sajt mellé és akkor mást nem
tehetsz bele kukoricát és vagy borsót (és ha borsót, akkor friss vagy szárított petrezselymet)
5/9 anonim válasza:
Gyors, eröteljes mozdulattal és FUTÁS!!!
6/9 anonim válasza:
Karakteres ízű sajttal (de kéksajttal szerintem inkább szószos verzióban lenne jó tésztához), szerecsendióval
7/9 anonim válasza:
Esetleg még aprított aszalt paradicsomot és kapribogyót is el tudok képzelni mellé.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A zöldfűszeres verzió nagyon jó lett végül.
2021. aug. 19. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!