Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Linzer mitől lehet nagyon...

Summer2 kérdése:

Linzer mitől lehet nagyon puha ragadós, sütés után pedig buborékos tésztáju? És szetfolyott

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Milyen recept alapján csináltad?

Esetleg túl sok volt a vaj/kevés a liszt/sütő hőmérséklete túl alacsony...

2021. aug. 17. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A tésztát betetted hütöbe sütés elött?


De a pontos recept tényleg jó lenne, hátha abban van a hiba

2021. aug. 17. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

szétfolyás lehet tl kevés liszt / túl sok folyadéktól. ha buborékos akkor túl sok volt a sütőpor/szódabikarbóna; ha ragadós az attól is lehet hogy alulsült és a liszt hiányától (ha valamiben sok a nedvesség, bármeddig sütjük, ragadós marad)


ennél többet csak recepttel tudunk segíeni

2021. aug. 17. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy csináltad, de linzert hideg hozzávalókból, gyorsan gyúrunk majd hűtőben pihentetünk.
2021. aug. 17. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!