Summer2 kérdése:
Linzer mitől lehet nagyon puha ragadós, sütés után pedig buborékos tésztáju? És szetfolyott
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 11:21
1/4 anonim válasza:
Milyen recept alapján csináltad?
Esetleg túl sok volt a vaj/kevés a liszt/sütő hőmérséklete túl alacsony...
2/4 anonim válasza:
A tésztát betetted hütöbe sütés elött?
De a pontos recept tényleg jó lenne, hátha abban van a hiba
3/4 anonim válasza:
szétfolyás lehet tl kevés liszt / túl sok folyadéktól. ha buborékos akkor túl sok volt a sütőpor/szódabikarbóna; ha ragadós az attól is lehet hogy alulsült és a liszt hiányától (ha valamiben sok a nedvesség, bármeddig sütjük, ragadós marad)
ennél többet csak recepttel tudunk segíeni
4/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy csináltad, de linzert hideg hozzávalókból, gyorsan gyúrunk majd hűtőben pihentetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!