Írnátok nekem palacsinta recepteket, meg töltelékeket csak édeseket (húsos, zöldséges nem érdekel. )?
Tölteléktipp:
*Tejföl + instant kakaópor
*Lekvár, minden ízben
*Nutella
*Puding, minden ízben
*Vanília puding tejszínhabbal lazán összekeverve
*Joghurt zselatinnal, ha félkemény, mehet a palacsintába: isteni :)
*kristálycukor+citromlé /leszórod a palacsintát cukorral, leöntöd citromlével, felgöngyölöd, és isteni finom:))
*túrótöltelék, akár mazsolával
*krémtúró
*kandírozott gyümölcsök
*friss barack, eper, áfonya, vagy akármilyen gyümölcs
*reszelt alma + fahéj : isteniii :) /egyébként ha reszelt almát és egy pici fahéjat teszel a palacsinta tésztájába, és úgy sütöd ki, az is isteni, magában is, vanília fagyival is:))
*mák
*dió
*főzött krém
Igazából azt teszel bele, amit csak akarsz, akármelyik sütirecept krémjét, ez csak az ízléseteken múlik, a palacsinta mindenhogy finom! :) Kedvencem az első; bekened a palacsinta tésztát tejföllel, leszórod instant (cukrozott) kakaóporral, felgöngyölöd, és kész. Isteni jóóó! :) Jó kísérletezést! :)
Tölteléknek nagyon finom a kakaós lekváros.:)
a palacsintát megkened baracklekvárral és szórsz rá kakaóport. nagyonfinom. meg Előttem volt a citromos cukros... azt én úgy szoktam hogy egy tálkába öntök porcukrot, és csak annyi citromlét hozzá hogy ragadjon é kenni lehessen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!