A tepsis krumplira akkor kell ratenni a hagyma karikakat mikor mar majdnem megsult a krumpli?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 21:01
1/9 anonim válasza:
Én együtt sütöm az elejétől fogva,így alaposabban átjárja az íz,és nem is sül oda.
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom en is ugy gondoltam hogy ra kell tenni az elejetol fogva akkor jol tettem ra raktam:)
2008. dec. 9. 21:11
3/9 anonim válasza:
Az elején szoktam én is. Egy sor krumpli, egy sor hagyma, egy sor csirkemell, legfelül mindig krumpli. És én tejszínnel le szoktam önteni, reszelt sajtot pedig csak a végén. Én így szoktam.
4/9 anonim válasza:
Előzőnek: bár ennek már szerintem semmi köze a tepsis krumplihoz, köszönöm a receptet, ínycsiklandozónak hangzik!:)
5/9 A kérdező kommentje:
ja en is koszonom:)
2008. dec. 9. 23:49
6/9 anonim válasza:
Mi ezt hívjuk tepsis krumplinak, amit leírtam. Hajdú-Bihari vagyok. De lehet, hogy máshol mást hívnak annak. És tényleg finom, ráadásul nagyon hamar megvan. :))
8/9 A kérdező kommentje:
ohh merre vagy hajdu bihar megyebol? mert en is onnan valo vagyok:)
2008. dec. 10. 16:35
9/9 anonim válasza:
Én is hajdú-bihari vagyok, de mi se tejszínesen-sajtosan csináljuk.
És igen, egyszerre teszem oda őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!