Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldséglevesbe a karalábét és...

Zöldséglevesbe a karalábét és a zellergumót összeturmixolhatom?

Figyelt kérdés
Ízesítésként szeretem a levesbe de magának a zellernek és a karalábénak nincs jó íze. Ha összeturmixolom úgy is beletehetem a levesbe? De akkor gondolom párolni nem kell.
2010. aug. 28. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem is tudom, akkor nem lesz szép tiszta a levesed, én nem turmixolnám össze. Főzd bele egészben, és vedd ki a végén.
2010. aug. 28. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
A zellernek nincs jó íze? Meglepő megállapítás! Akkor miért csinálnak zellerkrémlevest? Zellerzöldet miért főznek levesbe?
2010. aug. 28. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi!

Másodiknak ez nem megállapítás. Nekem nem ízlik a levesben a zellerkocka, nem szoktam megenni csak ízesítésként teszem bele. És légyszi a kérdésemre válaszolj.

2010. aug. 28. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Zöldséglevesből csináljál krémlevest, igy mindent le kell turmixolni. Ezt a zöldésgturmixot higitsd tejszinnel, vagy tejföllel.
2010. aug. 28. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

A karalábét próbáltam turmixolni,túl domináns az íze.

A zölcséglevesböl karalábéleves lett.Ne turmixold szerintem se.

2010. aug. 28. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

En pl. nagyon sokszor turmixolok ossze zoldsegeket es igy sokkal finomabb, izletesebb es surubb is.

Viszont ha Te nem szereted, akkor talan 1 darabban kellene belefozni, aztan eltudod tavolitani.

Azt viszont jo ha tudod, hogy a zellernek vizhajto hatasa van es nagyon egeszseges!

2010. aug. 28. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:

tudom, régi kérdés, de hátha valaki rákeres és szeretne egy jó tippet:

ha egész dolgokat, pl. szemes borsot, babérlevelet stb. teszel a levesbe és nem akarod hajkurászni utána, tedd bele egy teatojásba és úgy lógasd a vízbe. az íze kioldódik, fűszerez, és egyben ki tudod venni főzés után. :)))

2013. jan. 23. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!