A bogyiszlói paprika mitől másabb az egyéb helyről származóktól?
Figyelt kérdés
Mennyire alkalmas egy jó lecsó készítéséhez?2021. júl. 17. 12:32
1/5 anonim válasza:
A bogyiszlói csípős, szóval attól függ, hogy te mennyire szereted a lecsót úgy. A csípősség meg természetesen egy széles skálán változik, vannak alig és erősebben (hegyes erőshöz hasonlóan) csípős termések.
3/5 A kérdező kommentje:
De tényleg finomabb húsú?
2021. júl. 17. 14:02
4/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "finomabb húsú", főleg egy főtt étel esetén?
A bogyiszlói csíp, ez a különbség a simához képest.
Az, hogy mennyire főzöd rommá, hogy milyen ízes a paradicsom és így milyen finom a végeredmény nem a paprika fajtájától függ.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 17. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!