Hogy lehet megcsinálni, hogy a kenyér héja ropogós legyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 16:33
1/4 anonim válasza:
Meg kell spriccelni hidegvìzzel amikor kiveszed.
Limara péksege weboldalon is olvashatsz erről
2/4 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném, hogy lehet megcsinálni, hogy ne legyen az? Nekünk mindig ropogós. Ez az első nap még jó, de utána már ehetetlenül keménnyé teszi. Szóval az ideális a puha lenne.
3/4 anonim válasza:
Pek egy szakma! Ne suss otthon kenyeret, vegyel a pektol :)
4/4 anonim válasza:
#3: a mosónő is egy szakma! Ne moss otthon, vidd a patyolatba! :-DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!