Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet megcsinálni, hogy...

Hogy lehet megcsinálni, hogy a kenyér héja ropogós legyen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Meg kell spriccelni hidegvìzzel amikor kiveszed.


Limara péksege weboldalon is olvashatsz erről

2021. júl. 14. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Én inkább azt kérdezném, hogy lehet megcsinálni, hogy ne legyen az? Nekünk mindig ropogós. Ez az első nap még jó, de utána már ehetetlenül keménnyé teszi. Szóval az ideális a puha lenne.
2021. júl. 14. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Pek egy szakma! Ne suss otthon kenyeret, vegyel a pektol :)
2021. júl. 14. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
#3: a mosónő is egy szakma! Ne moss otthon, vidd a patyolatba! :-DDD
2021. júl. 15. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!