Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bogrács gulyásleves receptet...

Bogrács gulyásleves receptet keresek 20 főre való adaggal?

Figyelt kérdés
Nézegetem az internetet, de sehol nem találtam eddig épp kézláb receptet és szükségem lenne rá, mert megígértem a feleségemnek, hogy főzök az egyik csapatának ebédet. Minden segítséget előre is köszönök!

#gulyásleves #bogrács #20 fős adag
2021. júl. 6. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Gulyásleves recept, rámész első találatra

és szorzod 20-al

2021. júl. 6. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
A szakácskönyvekben a receptek 4 főre szólnak. Azt a mennyiséget megszorzod öttel, és lőn a 20 fős recept!
2021. júl. 6. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Ez pl. egy jó kis recept!

[link]

2021. júl. 6. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Itt 4 kg húst ír 20 főre:

[link]

Kb. stimmel, az előzőt felszorozva 5 kiló kéne...

2021. júl. 6. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Attól függően, hogy milyen étvágyú a társaság, és lesz-e második figás, 10-30 dkg húst számolhatsz fejenként, én 3 kilóból főzném.

Bográcsba piríts meg 40-50 dkg kockára vágott füstölt kenyér szalonnát, aztán 6-8 fej közepes, kockára vágott hagymát, ha pirulgat mehet rá a 1.5 x 1.5 cm kockára vágott hús. Sózzuk borsozzuk, ha kifehéredett a hús félrehúzzuk, vagy felemeljük a bográcsot, pirospaprikával gazdagon meghintjük, és hozzáadjuk ízlés szerint a feldarabolt paprikát, paradicsomot, rázogatva, ritkán megkeverve, innentől 1-1.5 óra múlva kész.

2021. júl. 6. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

Én 5 kg marhalábszárt vennék.

74N

2021. júl. 6. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Ki az az agyhalott, aki lemínuszolta a JÓ válaszokat???
2021. júl. 7. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!