Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet főzni a nyári meleg...

Mit lehet főzni a nyári meleg napokra, ami egyszerű gyors és finom?

Figyelt kérdés
Valami kímélő ételekre gondolok, amiket gyorsan ellehet készíteni, finom és nem túl zsíros nehéz kaja. Gyümölcs levesek jók, de valami hasonló light-os étel kéne főétel gyanánt.

2021. jún. 28. 14:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mi ezzel a gond?

Összemosol két válaszolót, én csodálkoztam a sütőn, most meg másba álltál bele helyettem. :)

2021. jún. 29. 14:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Pl a korábban elhangzott tésztasaláta oké, tésztát kell hozzá főzni, de megfőzheted este 10kor, úgyis hűtőben kell hűlnie, hogy összeérjenek az ízek, szóval az "másnaposan" a friss kb. :)
2021. jún. 29. 15:22
 23/24 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk azt én se értettem egy 10 max 15perces teszta főzés mivel melegíti fel annyira a lakast.

De tepsis csirkét és hasonlókat nem csinálnék most.

2021. jún. 30. 07:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Hol írtam olyat, hogy a tésztafőzés felmelegíti a lakást? Konkrétan ezt írtam: "40 fokban én pont nem vágyom tésztafőzésre". Hol olvastál ebben a lakásról? :D

2021. jún. 30. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!