Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet főzni a nyári meleg...

Mit lehet főzni a nyári meleg napokra, ami egyszerű gyors és finom?

Figyelt kérdés
Valami kímélő ételekre gondolok, amiket gyorsan ellehet készíteni, finom és nem túl zsíros nehéz kaja. Gyümölcs levesek jók, de valami hasonló light-os étel kéne főétel gyanánt.

2021. jún. 28. 14:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Habart almát csináltam a minap. 20 perc és hidegen is fincsi.
2021. jún. 28. 16:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a krumplisaláta megy most nagyon, párnaponta készítek. Újkrumpli, vagy vékony héjú apró szemű krumpli hejaban fűszeres vizben megfozve, majd merettol fuggoen kettobe vagva:

-tejfollel, metélőhagymával

-kremsajttal, uborkaval és kaporral

-tejfollel, paradicsommal

-tejfollel, jalapeno paprikával elkeverve.

Frissen, lanygosan is finom, meg másnap hidegen is.

2021. jún. 28. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Zöldséglevesek is jók pl. könnyű vacsinak.
2021. jún. 28. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Tészta, főzelék, sültcsirke (azt csak be kell tenni a sütőbe), paprikás krumpli, fasírt, túrógombóc.
2021. jún. 28. 20:39
 15/24 anonim ***** válasza:
spenót, rakott karfiol, tejfölös csirkemell, görög saláta, borsos tokány, tökfőzelék, brokkolikrémleves,bolognai,brassói.
2021. jún. 28. 22:24
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Mi most olyan dolgokat eszünk amik serpenyőben kevesebb mint negyed óra alatt kész vannak (pl: grillsajt, fasírt) köretnek meg valami salátát. Este 9-10 körül már meg lehet gyorsan sütni anélkül az ilyeneket, hogy felmelegítené a lakást.

+ most fogyasztunk sokat azokból a kajákból amiket korábban fagyasztottunk le, azokat csak ki kell olvasztani és kész az ebéd.

Meg gondolkoztunk hogy körbenézünk nyersvegán receptek között, vannak amik nagyon jól hangzanak, és nem jár nagy hővel az elkészítésük.

Őszintén szólva furcsállom a válaszokat, 40 fokban én pont nem vágyom tésztafőzésre meg a sütő bekapcsolására. Félreértés ne essék, szuper kajákat írtatok, de én egyiket se csinálnám melegben...

2021. jún. 29. 13:34
 17/24 anonim ***** válasza:
17%

16!

Mi meg mondjuk nem este 9-10kor vacsorázunk.

A tészta perc alatt megfő, sokat nem melegít a környezeten és a sütőt se egész napra kapcsolja be az ember és nem is nyitott ajtóval süt....

2021. jún. 29. 13:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Nyilván mi se 10-kor vacsorázunk. Nekem evidens volt, hogy ebédről beszélünk.

2021. jún. 29. 13:49
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

18!

Tehát másnapos étel van nálatok ezek szerint mindennap.

2021. jún. 29. 13:53
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Huh, az intelligencia úgy látszik hiánycikk nálad....

Neked se kellene foglalkozni a kérdéssel se, de megtetted, sőt, foglalkoztál azzal is, hogy más miért főz tésztát meg miért kapcsolja be a sütőt

2021. jún. 29. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!