Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Balatonon már 800-1.000...

A Balatonon már 800-1.000 Ft-nál kezdődik egy lángos. Mennyiből jön ki ez otthon?

Figyelt kérdés
Aki szokott otthon lángost sütni, talán ki tudja egy lángosra is kalkulálni a db. árat.

2021. jún. 27. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

Én otthon nem állok neki lángost sütni .

Tegnap szórakozni voltunk gyerekekel kaptak pattogatott kukoricát jégkását,különleges fagyit az alap fagyi + azt tesznek bele amit te szeretnél . És formázott sült krumplit .

Mivel piheni ,szórakozni mentünk így ez belefért nekem egyiket sem kapják minden nap .gyerek boldog volt egy jó nap volt.

2021. jún. 28. 05:59
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg tök fölösleges ezen agyalnod, kérdező! Ugyanis ha otthon sütöd, nem kalkulálod bele se az energiát, se a munkabéredet (járulékokról nem is beszélve), se a konyhád bérleti díját (mert ugye nincs), se a sütőd, eszközeid, edényeid beszerzési árát, ill. amortizációját, és ÁFA-t sem kell fizetned. És nem is írtam le minden költséget, amivel egy vállalkozónak számolnia kell!

EGy kiló lisztből kb. 10 lángos készül el.

liszt 200

élesztő 60

olaj 500

Tehát már alapanyagoknál is 76 ft-nál járunk üres lángos esetén....

Ennyi lángoshoz simán kell 30 dkg sajt, és egy nagy doboz tejföl.

sajt: 600

tejföl: 350

Fokhagyma: 50

Tehát már közel 200 ft csak az alapanyag.

Ha a saját órabéredet is hozzászámolod (amit pl. a melóban keresel).....

És ahogy fentebb említettem, a vállalkozó tizenhuszonsokféle költségei.

2021. jún. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!