Korulbelul mennyi olajat hasznaltok a suteshez-fozeshez egy honapban?
Figyelt kérdés
Vagy ha ugy konnyebb kiszamolni: egy liter olajat mennyk ido alatt hasznaltok el?
Probalok kevesebb olajjal fozni, de sajnos minden kajat ugy kezdek, hogy hagymat piritok, olajja, meg ha csak par cseppel is Igy kb 3 deci olajat hasznalok el egy honapban, az nagyon sok?
2021. jún. 25. 11:27
21/29 anonim válasza:
Rettentő keveset.
Szinte mindenbe vajat használok vagy sült zsírt, mert finomabb. Olajat egyedül a rántott húshoz meg a hamburgerhúshoz, de az sem nagy mennyiség. Krumplit sütőben készítem, néha a sütibe teszek fél dl-t, de ennyi.
23/29 anonim válasza:
csak egy 1 tojásos majonéz 2 deci olajat megeszik
24/29 anonim válasza:
Öten vagyunk, havi átlag 6 liter fogy.
25/29 anonim válasza:
A mostani olajat kb. két hónapja használom, és még félig van. Az utóbbi időben keveset használtam, inkább zsírral főzök. A fritőzben levő 3 liter olajat kéne már cserélni.
26/29 anonim válasza:
23: nem kötelező ilyen rengeteget beletenni!
Én csak épp megmutatom neki az olajat, hogy összeálljon az emulzió!
27/29 anonim válasza:
4-es, a vaj volt egészségtelen, nem a zsír. Akkor a margarin volt egészséges, a vaj meg tabu. Most éppen fordítva van. Egy időben az olaj volt egészséges, a zsír meg nem. Most meg fordítva. De volt már a tojás is egészségtelen, meg a hús (ja, az mindig az, mert jaj, magas vérnyomás!), vagy éppen a felvágottak, a fehér kenyér, a péksütemény, a cukor, a cukorpótló, a tej, a sajt és még sorolhatnám. Mindig van valami, ami az aktuális trend szerint az ördögtől való. Most éppen a napraforgóolaj ilyen.
28/29 anonim válasza:
A fritőzben nem tárolunk olajat. Minden használat után szedd ki belőle, szűrd ki ami nem kell.
29/29 anonim válasza:
1 év alatt nem egész 2 litert.
Egyedül vagyok, gyakran főzök de semmit nem sütök bő olajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!