Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hagymás sült vérhez a...

A hagymás sült vérhez a sózott vér jó lehet?

Figyelt kérdés
Találtam egy hentest ahol árulnak vért. Ezer éve nem ettem sült vért. Csakhogy azt mondta a hentes hogy sózzák a vért. Gyerekkoromból disznóvágásokról úgy emlékszem hogy ha meg van sózva akkor nem alvad meg. De akkor ebből a vérből hogy lehetne hagymás vért sütni?
2021. jún. 4. 09:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem láttam hogy pontosan milyen állagú a vér, mert hetente csak egy nap van és csak annak aki előre feliratja.
2021. jún. 4. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Az csak frissen jó disznóvágáskor.
2021. jún. 4. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Épp hogy sózni szokták.Hentesnél tömlős van
2021. jún. 4. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hentesnel tomlos, sozott ver van, ami gyakorlatokag kesztermek, csak at kell sutni egy kicsit
2021. jún. 4. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
A hentes azt mondta hogy vigyek vödröt, szóval szerintem nem tömlős. 😅 Most már kíváncsi vagyok milyen lesz. Kedden kiderül. Vagy megsütöm vagy főzöm vagy valami lesz. 😄
2021. jún. 5. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg szoktuk abálni előtte.Van aki ha megnézted úgy csinálja akkor nem szabad sokszor kevergetni.

Alap a rengeteg hagyma

2021. jún. 5. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!