Beszáradt a rántott párizsi. Ha kiszedem a bundából és ledarálom lehet belőle ,ég fasírtot készíteni?
Figyelt kérdés
Hiszen a forró olaj úgyis átsüti, lefertőtleníti.2021. jún. 3. 20:15
11/14 anonim válasza:
Jó az!
Egyszer anyám csinált ilyen kutyaeledeles hús prádból fasírtot a kutyának, egyben sütve.
Én meg mentem haza hajnalban részegen, majd éhen haltam...
Látom, párás a sütő ajtaja. Kinyitom, látom király fasírt.
Ott helyben bevertem a felét. :D
Ahhoz képest ezzel semmi baj! XD
12/14 anonim válasza:
Fasirtba sose teszek tejet,mondjuk a hagymat se dinsztelve rakom bele...
13/14 anonim válasza:
#12
"... a hagymat se dinsztelve rakom bele..."
Ez a része teljesen szabadonválasztott kategória, úgy rakod bele, ahogy akarod, csak benne legyen! Speciel én is dinsztelem, mert nem szeretem, ha a félig nyers hagymakockák ropognak a fasírtban, mert azoknak nem elég annyi sütés, mint a darált húsnak, vagy az áztatott kenyérnek. Javaslom, próbáld ki egyszer, nem fogsz csalódni és "Jó pap is holtig tanul!"
(Persze nem annyira kell megpirítani, mint egy pörkölthöz!)
14/14 anonim válasza:
Mar kiprobaltam, de "kiment az ize", nekem jobban izlik ha jo eros benne a hagyma :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!