Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Beszáradt a rántott párizsi....

Beszáradt a rántott párizsi. Ha kiszedem a bundából és ledarálom lehet belőle ,ég fasírtot készíteni?

Figyelt kérdés
Hiszen a forró olaj úgyis átsüti, lefertőtleníti.

2021. jún. 3. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó az!


Egyszer anyám csinált ilyen kutyaeledeles hús prádból fasírtot a kutyának, egyben sütve.

Én meg mentem haza hajnalban részegen, majd éhen haltam...

Látom, párás a sütő ajtaja. Kinyitom, látom király fasírt.

Ott helyben bevertem a felét. :D

Ahhoz képest ezzel semmi baj! XD

2021. jún. 4. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Fasirtba sose teszek tejet,mondjuk a hagymat se dinsztelve rakom bele...
2021. jún. 13. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12

"... a hagymat se dinsztelve rakom bele..."


Ez a része teljesen szabadonválasztott kategória, úgy rakod bele, ahogy akarod, csak benne legyen! Speciel én is dinsztelem, mert nem szeretem, ha a félig nyers hagymakockák ropognak a fasírtban, mert azoknak nem elég annyi sütés, mint a darált húsnak, vagy az áztatott kenyérnek. Javaslom, próbáld ki egyszer, nem fogsz csalódni és "Jó pap is holtig tanul!"

(Persze nem annyira kell megpirítani, mint egy pörkölthöz!)

2021. jún. 13. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Mar kiprobaltam, de "kiment az ize", nekem jobban izlik ha jo eros benne a hagyma :))
2021. jún. 15. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!