Ha a fagyasztott kelni való tésztát ki akarom olvasztani akkor mi a legjobb módszer?
Figyelt kérdés
Segit-e ha bebugyolálom takaróval vagy csak lassabban olvad ki?2021. jún. 3. 13:14
1/4 anonim válasza:
Előző este át kell tenni a fagyasztóból a hűtőbe, akkor reggelre kiolvad. Nincs rá gyors kiolvasztási modszer
2/4 anonim válasza:
Valószínű lassabban olvad bebugyolálva.Szoba hőmèrséklet vagy hűtő.
3/4 anonim válasza:
Legjobb ha hűtőben olvasztod ki pl egy éjszaka alatt. Ha szobahőn olvad, akkor a külseje hamar kienged, az akár el is kezd kelni a szobahőtől, miközben a belseje jeges, így le lesz maradva. Ha hűtőben teszed, ott is kel a tészta, de a hideg miatt nagyon belassul. Tehát úgy őrizheted meg legjobban az egységes állapotot.
Bebugyolálás nem hiszem hogy számítana. A hőmérséklet számít, bugyolálva talán még melegebb helyen lenne, tehát megint ott tartanál, hogy a külseje nagyon haamr megmelegszik és túlkel.
4/4 anonim válasza:
#3, a bebugyolálástól nem melegszik fel hamarabb a fagyasztott kelttészta, hanem pont lassabban olvad és jóval egyenletesebben kel. Szobahőmérsékleten érdemes lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!