Fagyasztott sóskát ki kell olvasztani mielőtt sóskafőzeléket főzök?
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 22:19
1/4 anonim válasza:
Gondold át. Ez nem KELL kérdése, hanem praktikum kérdése.
2/4 anonim válasza:
Én sokszor elfelejtem kivenni a fagyasztóból, így a fazékban olvad ki. De célszerűbb kiolvasztani, mert úgy könnyebb vele dolgozni.
3/4 anonim válasza:
Ha előre tudod, hogy másnap fogod felhasználni, tedd át a fagyasztóból a sima hűtőbe, hogy ott olvadjon ki. De egyébként fölösleges ezen filózni, mert simán kiolvad a fagyott állapotból akkor is, amikor alágyújtasz, és alig tart így tovább az elkészítése, mint ha előtte kiolvasztottad volna.
4/4 anonim válasza:
Soha nem olvasztom ki elöre, fagyosan kezdem fözni. Gyakorlatilag nem tart tovább, mintha elöre felolvasztottam volna, csak kevesebb maszatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!